18.9.09

Goldman Sachs: Αύξηση τιμής – στόχου για ελληνικές τράπεζες

Σε αύξηση της τιμής – στόχου για τις τράπεζες ΕΤΕ, Eurobank [EFGr.AT] , Alpha Bank [ACBr.AT] , Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Τράπεζα Πειραιώς [BOPr.AT] , Marfin Popular Bank και Ελληνική Τράπεζα προχώρησε η Goldman Sachs σύμφωνα με το Reuters.
Πιο συγκεκριμένα, ο ξένος οίκος αύξησε την τιμή-στόχο για την Εθνική Τράπεζα [NBGr.AT] στα 24,7 ευρώ από τα 20,0 ευρώ, για τη Eurobank στα 10,9 ευρώ από τα 8,5 ευρώ και την Alpha Bank στα 11,7 ευρώ από τα 9,3 ευρώ, δίνοντας αξιολόγηση «neutral» και για τις τρεις τράπεζες.
Αύξησε ακόμα την τιμή-στόχο για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στα 4,5 ευρώ από τα 4,2 ευρώ, με αξιολόγηση «neutral», και για την Τράπεζα Πειραιώς σε 9,2 ευρώ από 6,2 ευρώ, με αξιολόγηση «sell».
Παράλληλα, αύξησε την τιμή-στόχο για τη Marfin Popular στα 2,5 από τα 2,3 ευρώ και για την Ελληνική Τράπεζα στα 1,3 από 1,1 ευρώ, δίνοντας αξιολόγηση «neutral» και για τις δύο τράπεζες.
Η Goldman Sachs αναβάθμισε, τέλος, την αξιολόγηση για την Τράπεζα Κύπρου [BOCr.AT] σε «neutral» από «sell», ενώ αφαίρεσε τη μετοχή από την πανευρωπαϊκή λίστα «sell».
Πηγή: Reuters

No comments: