14.10.09

Νέο ριάλιτυ για "λογαριασμό τους"



Ξεκινάει σήμερα το νέο ριάλιτυ του Alpha «Για λογαριασμό σας», που φιλοδοξεί να βάλει σε τάξη την… αταξία των οικονομικών σε οικογένειες που το ταμείο τους είναι… μείον. Τα συνεπακόλουθα δηλαδή της παγκόσμιας (και φυσικά της ελληνικής) οικονομικής κρίσης: Νοικοκυριά με διαρκώς αυξανόμενα χρέη, ανεξόφλητους λογαριασμούς, υπέρογκα έξοδα σε αγορές, δάνεια κλπ.


Σύμβουλος της εκπομπής θα είναι ο έμπειρος οικονομικός συντάκτης Νίκος Σαμοϊλης. Δύο μόνο παρατηρήσεις. Η φωτογραφία του παρουσιαστή της εκπομπής μοιάζει με τον..."χάρο" που έρχεται όχι να βοηθήσει την οικογένεια αλλά να την... αποτελειώσει. Εντάξει τα ριάλιτυ(πιθανά και απίθανα) "πουλάνε" κατά την τηλεοπτική αργκό, αλλά είναι ανάγκη να ευτελίζεται με τον χείριστο τρόπο η ανθρώπινη αξιοπρέπεια σε θέματα που σχετίζονται με την δραματική προσπάθεια επιβίωσης σε δύσκολους καιρούς;Το γνωρίζουμε καλά και από το παρελθόν.


Ένα ακόμα ριάλιτυ που θα χαθεί πολύ σύντομα στη λήθη, επιτυγχάνοντας εφήμερα ένα στόχο: να αυξήσει τον λογαριασμό εσόδων του σταθμού.


Α.Μπελ

No comments: