30.11.09

Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία τρίπτυχο ανάπτυξης για την Κορρές

Η περαιτέρω ενίσχυση των προϊόντων της Κορρές εντός συνόρων συνεχίζει να αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εισηγμένης, ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει και για την καθιέρωση της εταιρείας στο εξωτερικό, για την οποία δεν αποκλείεται να κριθεί απαραίτητη η αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία αποτελούν το τρίπτυχο ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με τη διοίκηση. «Θα ενισχύσουμε την παρουσία μας όχι τόσο με νέα καταστήματα, τα οποία κυρίως αποτελούν τρόπο να γίνουμε περισσότερο γνωστοί στο ευρύ κοινό, αλλά μέσω της σύναψης συνεργασιών με φαρμακεία και διανομείς», αναφέρει ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας κ. Μανώλης Κοντός.

Στη Γερμανία ήδη τα φαρμακεία που συνάπτουν συνεργασία με την εταιρεία αυξάνονται κατά 15 το μήνα. Στη Γαλλία και την Ισπανία, δεδομένου του μεγάλου φαρμακευτικού δικτύου, οι προοπτικές είναι εξίσου σημαντικές. Πάντως, σε κάθε χώρα τα καταστήματα «Κορρές» δεν αναμένεται να "πιάσουν" διψήφιους αριθμούς το 2010, καθώς το πλάνο αφορά κυρίως την επέκταση μέσω διανομέων.

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=862558

No comments: