28.12.10

Sprider: λιανική εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας - κατασκευή και εκμετάλλευση ακινήτων

Την αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρίας, με την παράλληλη μείωση του αριθμού αυτών (reverse split) αποφάσισαν οι μέτοχοι της εταιρίας Sprider Stores στην έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 27/12/2010.

Αναλυτικά η Γενική Συνέλευση.

1. Ενέκρινε ομόφωνα και με παμψηφία την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από ευρώ 0,30 σε ευρώ 0,90 με την σύντμηση (reverse split) των 78.787.980 κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας ευρώ 0,30 εκάστη σε 26.262.660 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας ευρώ 0,90, οι οποίες πρόκειται να διανεμηθούν δωρεάν υπέρ των παλαιών μετόχων σε αναλογία 1 νέας σε αντικατάσταση 3 παλαιών μετοχών καθώς και την σχετική τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου.

2. Ενέκρινε ομόφωνα και με παμψηφία την τροποποίηση του σκοπού της εταιρίας, ως ακολούθως:

Σκοπός της εταιρίας είναι:

ι. Η παραγωγή και εμπορία ετοίμων ενδυμάτων, αθλητικών ειδών, συνόλων πλαζ, υποδημάτων, δερμάτινων ειδών, υφασμάτων, νημάτων, πάσης φύσεως αξεσουάρ και οικιακού εξοπλισμού, τσικλών, καραμελών και λοιπών συσκευασμένων ζαχαρωτών ή ζαχαρωδών προϊόντων, εισιτηρίων συναυλιών, κονσέρτων, θεάτρων, κινηματογράφων και λοιπών καλλιτεχνικών και μη γεγονότων ή και χώρων, cds, dvds και λοιπών οποιασδήποτε φύσης και μορφής μέσων εγγραφής και αναπαραγωγής ήχου και εικόνας, καλλυντικών και ειδών περιποίησης σώματος και προσώπου, αρωμάτων, ωρολογίων καθώς και γυαλιών ηλίου και οράσεως.
Η εισαγωγή και εξαγωγή των ανωτέρω ειδών. Η αντιπροσώπευση οίκων ημεδαπής ή αλλοδαπής, που παράγουν τα ανωτέρω ή συναφή είδη και η διάθεσή τους χονδρικώς ή λιανικώς στην Ελληνική ή διεθνή αγορά.

Η κτήση, εκμετάλλευση παντός δικαιώματος, προνομίου και άδειας χρήσεως τεχνικών μεθόδων και σήματος τρίτων αναγκαίου ή χρήσιμου για τους σκοπούς, που επιδιώκει η εταιρία. Επιδιώκοντας τους ανώτερους σκοπούς η εταιρία δύναται να συμμετέχει και σε οποιαδήποτε επιχείρηση όμοιων και παρεμφερών ή μη σκοπών, υπό οποιονδήποτε εταιρικό τύπο και (ή) συνεργασία με αυτές και να παρέχει κάθε είδους εγγυήσεις σε τρίτους υπέρ θυγατρικών εταιριών ή εταιριών συμφερόντων της εταιρίας, κατά την απόλυτη κρίση του Διοικητικού της Συμβουλίου.

ιι. Η λιανική εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας.

ιιι. Η κατασκευή και εκμετάλλευση ακινήτων. 

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/619927/Article.aspx

No comments: