28.6.11

O πραγματικός ρόλος του Ευ. Βενιζέλου

Διαβάστε το παρακάτω κομμάτι:


Βενιζέλος: Εκλογίκευση ΦΠΑ στην εστίαση
Σε «εκλογίκευση» των συντελεστών του ΦΠΑ στο χώρο της εστίασης πρόκειται να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών, μετέδωσε το ΑΠΕ.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο - το οποίο στόχος είναι να παρουσιαστεί το αργότερο μέχρι το Σεπτέμβριο- θα υπάρξει «εκλογίκευση» στους συντελεστές του ΦΠΑ για την εστίαση.

Σημείωσε μάλιστα ότι εφόσον αποκατασταθεί η ισορροπία στα μεγέθη του προϋπολογισμού τα μέτρα του εφαρμοστικού δεν αποκλείεται να ανασταλούν από το φθινόπωρο και να ισχύσει το νέο φορολογικό.

Ερωτηθείς αν θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, ο κ. Βενιζέλος υπενθύμισε ότι στη συνεδρίαση του ΚΤΕ είχε μιλήσει στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για «εθνική υποχρέωση» και ότι «για κομματική πειθαρχία δεν ξέρω, να ρωτήσετε το κόμμα».

«Ο χρόνος δεν μετρά συμβατικά. Νιώθω ότι είμαι στο υπουργείο ένα χρόνο, ειδικά μετά την συνεδρίαση της Ευρωομάδας (Eurogroup), που κράτησε είκοσι ώρες», σημείωσε επίσης ο κ. Βενιζέλος.

http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/646472/Article.aspx

_________________________________________

Αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος του Βενιζέλου: του σχολιαστή αλλά με μια ματιά που είναι σε θέση να σου αλλάξει τη διάθεση!
Ο ΦΠΑ στην εστίαση ήταν κάτι προς το απροσδιόριστο (11%), νομοθετήθηκε μεσοπρόθεσμα σε κάτι που είναι "άλογο/παράλογο" (23%) και προσεχώς θα ..εκλογικευθεί (ΧΧ%)...
Άντε τώρα να συζητήσεις μαζί του...
Μιλάμε ότι ο τύπος ΔΕΝ παίζεται από κανέναν εγχωρίως εδώ και χρόνια...

Ας τον απολαύσουμε στη θέση του υπουργού Οικονομικών για όσο κρατήσει ... ... ... γιατί δε βραχνιάζει ποτέ!

No comments: