30.9.11

Επενδυτές στην ..Ελλάδα!


Και τρίτος ενδιαφερόμενος για Παναθηναϊκό

Μετά τον Σαουδάραβα πρίγκιπα και τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε και ξένο επενδυτικό fund.
Τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» έχει ενημερώσει ήδη σχετικά εκπρόσωπος του επενδυτικού ομίλου, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής επισκέφθηκε τα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ, προκειμένου να παραδώσει φάκελο στον Δημήτρη Γόντικα με τα στοιχεία του fund και το ενδιαφέρον του για τις μετοχές του Παναθηναϊκού.
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ακριβώς βρίσκονται πίσω από τη νέα αυτή κίνηση για το «τριφύλλι», όμως τα πρώτα στοιχεία μιλούν για ξένο όμιλο. Τις επαφές έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, η αγγλική εταιρεία PCP Capital Partners, που μεσολάβησε για τη μεταβίβαση της Μάντσεστερ Σίτι στην Abu Dhabi United Group for Development and Investment (ABUG). Ιδρυτής και πρόεδρος της PCP Capital Partners είναι η Αμάντα Στέιβλι, που θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες μεσάζοντες σε συμφωνίες εταιρειών με αραβικά κεφάλαια.
Ωστόσο, όπως μεταδίδει ο ραδιοσταθμός Sentra FM 103,3, η κ. Στέιβλι σε επικοινωνία που είχε με Έλληνα επιχειρηματία δήλωσε ότι η ίδια και η εταιρεία της δεν έχει καμία σχέση με το deal.
Η πρόταση και όλες της οι λεπτομέριες αναμένεται να συζητηθούν στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2065734

No comments: