29.3.12

Κριτική Κων. Μητσοτάκη στον Γ. Μπαμπινιώτη

«Η υποχώρηση που ετοιμάζει ο νέος υπουργός Παιδείας και η αναστολή της ισχύος του εξυγιαντικού νόμου (για τα ΑΕΙ , που επιτέλους με καθυστέρηση πολλών ετών ψήφισε η Βουλή με συντριπτική πλειοψηφία, δεν είναι μόνο ένα τραγικό λάθος που γυρίζει την Παιδεία πίσω. Είναι και ένα μήνυμα προς όλους ότι μπορούν με επιτυχία να αρνηθούν τη νομιμότητα, όταν δεν τους συμφέρει», υπογραμμίζει ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ.
«Η υποχώρηση που ετοιμάζει ο νέος υπουργός Παιδείας και η αναστολή της ισχύος του εξυγιαντικού νόμου (για τα ΑΕΙ), που επιτέλους με καθυστέρηση πολλών ετών ψήφισε η Βουλή με συντριπτική πλειοψηφία, δεν είναι μόνο ένα τραγικό λάθος που γυρίζει την Παιδεία πίσω. Είναι και ένα μήνυμα προς όλους ότι μπορούν με επιτυχία να αρνηθούν τη νομιμότητα, όταν δεν τους συμφέρει», υπογραμμίζει ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ασκώντας σκληρή κριτική στον Γ. Μπαμπινιώτη, και το χειρότερο, προσθέτει, είναι ότι το μήνυμα αυτό εκπέμπεται παραμονές των εκλογών.
Ο κ. Μητσοτάκης εκφράζει, ωστόσο, την ελπίδα ότι τα δύο μεγάλα κόμματα και ο πρωθυπουργός θα συναισθανθούν τις ευθύνες τους και θα πράξουν το σωστό.
Στο πλαίσιο αυτό επισημαίνει ότι το πρώτο πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το οικονομικό, αλλά η κατάλυση του κράτους και η αδίστακτη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, αμφισβήτηση της δημοκρατικής νομιμότητας από πολλές πλευρές, κάτι που καθιστά οποιαδήποτε προσπάθεια για οικονομική εξυγίανση μάταιη.
«Κόμματα, τοπική αυτοδιοίκηση, κοινωνικοί φορείς, οργανωμένες ομάδες πολιτών, αμφισβητούν την ισχύ των νόμων, με τους οποίους δεν συμφωνούν, το κράτος υποχωρεί και τελικά μαχητικές και οργανωμένες μειοψηφίες επιβάλλουν τη θέλησή τους στην πλειοψηφία. Αυτό όμως στην ουσία είναι κατάλυση της δημοκρατίας. Είναι φασισμός», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2157729

________________________________________________

εννίοτε το μέγεθος της αποτυχίας διαπιστώνεται από το τι λέει ο ..Μητσοτάκης!
και μιλάμε για μεγάλη αποτυχία!! ειδικά εάν έχεις το κύρος του Μπαμπινιώτη

για να ελαφρύνει η κατάσταση:





No comments: