27.5.12

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης


Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί την Κυριακή ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η σύλληψή του έγινε ύστερα από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, κατηγορώντας τον για πλαστογραφία, χρήση πλαστού και συκοφαντική δυσφήμιση.


Αφορμή αποτέλεσε ανάρτηση στο ιστολόγιο Fimotro, η οποία εμφάνιζε τον Κώστα Βαξεβάνη να έχει εισπράξει χρήματα από την ΕΥΠ.
Στην ίδια ανάρτηση παρουσιαζόταν φωτοτυπία της απόδειξης είσπραξης, την οποία ο Κώστας Βαξεβάνης προσβάλλει ευθέως ως πλαστή και για τον λόγο αυτό προσέφυγε άμεσα στη Δικαιοσύνη.
Σημειώνεται ότι με ανακοίνωσή της η ΕΥΠ διέψευσε τη γνησιότητα του εγγράφου και του ισχυρισμούς της ανάρτησης του ιστολογίου.
Συμφωνα με τον δικηγόρο του Γ. Ππααγιάννη, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, «η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο κ. Παπαγιάννης αφορά ηθική αυτουργία σε απειλητικά μηνύματα αγνώστων, οι οποίοι πήραν τηλέφωνο και απείλησαν τον κ. Βαξεβάνη. Εκείνος κατηγορεί τον Γ. Παπαγιάννη ως ηθικό αυτουργό».
Σε ό,τι αφορά τη μήνυση για την πλαστογραφία της απόδειξης της ΕΥΠ, σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο έχει σχηματιστεί άλλος φάκελος στη Δικαιοσύνη.

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4724790

______________________________________________

προφανώς και ενοχλεί ο Βαξεβάνης με τα όσα γράφει για τις τράπεζες
οπότε το μακρύ χέρι του συστήματος (Παπαγιάννης) ανέλαβε

κάποτε εἰχαν την δυνατότητα να σε σκοτώσουν με τρίκυκλο (Λαμπράκης)
σήμερα ο γιος του κατεβαίνει με τη ΝΔ

χεσμένοι, οι τράπεζες θα σας τα πάρουν είτε από μόνες τους είτε μέσω του κράτους
ψηφίστε τράπεζα

2 comments:

Β.Β. said...

Σοβαρολογείς;
.....
Ο Βαξεβάνης κίνδυνος για το συστημα!!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ...

geokalp said...

"κίνδυνος για το σύστημα"
που το είδες γραμμένο ΒΒ;
βάλτο σε εισαγωγικα ΒΒ να το διαβάσω κι εγώ