10.12.12

Βουλγαρία: Αδυναμία καταβολής δώρου στους συνταξιούχους

Τη μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων στους συνταξιούχους, λόγω έλλειψης πόρων, ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ.

«Όπως προκύπτει, δεν υπάρχουν χρήματα στον κρατικό προϋπολογισμό» για την καταβολή του, δήλωσε ο κ. Μπορίσοφ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο bTV.
«Κάθε πρωθυπουργός θα ήθελε να μπορεί να το δώσει, ωστόσο δεν υπάρχουν πόροι», συμπλήρωσε ο κ. Μπορίσοφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας «Novinite».
Στα μέσα Νοεμβρίου, ο αντιπρόεδρος της βουλγαρικής κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Συμεών Ντιάνκοφ, είχε δηλώσει ότι το δώρο θα δινόταν πιθανώς στους συνταξιούχους εάν το ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ήταν θετικό στα τέλη του μήνα.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2262418

________________________________________________

δεν ξέρω εάν θυμάστε αλλά ο βούλγαρος ΥΠΟΙΚ έλεγε πριν μερικές μέρες ότι Σε 4 χρόνια θα φτάσουμε το μέσο εισόδημα της Ελλάδας

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

ναι μεν η Ελλάδα θα προσεγγίσει σε μισθούς τη Βουλγαρία και τους υπόλοιπους εταίρους της στα Βαλκάνια, όμως η Βουλγαρία και οι υπόλοιποι θα πέσουν ακόμα πιο κάτω!!!

συνεπώς, η Ελλάς θα βουλγαροποιηθεί όμως η Βουλγαρία θα αφρικανοποιηθεί περισσότερο!
τι νομίζατε; ότι δεν έχει για όλους ο μπαξές;;;

υ.γ. μπορεί η Βουλγαρία να δήλωνε παλαιότερα ότι δε θέλει να ενταχθεί στη ζώνη του ευρω, όμως μια χαρά θα κάνει τις "μεταρρυθμίσεις" που απαιτούνται!!! 


No comments: