23.10.13

εκπληκτικά πράγματα στο ΧΑ

Το πρόσχημα είναι δεδομένο, η Αθήνα ..αντιστέκεται στην ..τρόικα!
Σαμαράς - Βενιζέλος υπογράφουν προγραμματική συμφωνία
Πώς απαντά η τρόικα στην «εξέγερση» των Αθηνών
Αποκλείουν οριζόντια μέτρα, ετοιμάζουν κάθετα
Σβήνουν και γράφουν τις κόκκινες γραμμές που επιθυμούν.

Την ίδια ώρα στα ευρωχρηματιστήρια επικρατούν πτωτικές τάσεις, αλλά οι απώλειες είναι της τάξης του -0,45% (για τον DΑΧ στις 8.905 μονάδες) ή του -0,55% για τον FTSE 100 που υποχωρεί προς τις 6.660 μονάδες.  ... Το φρένο στα ευρωχρηματιστήρια, μετά το 9Χ9 των τελευταίων ημερών, ήρθε «γάντι» σε όσους έψαχναν αφορμή για να ρευστοποιήσουν/να κατοχυρώσουν μέρος των θέσεων τους. Όπως δε εξηγούσε χρηματιστηριακός παράγοντας, το ότι η συνεδρίαση ξεκίνησε με πτωτικό κενό, συνεχίζοντας χαμηλότερα απέτρεψε την προοπτική ενδεχόμενων εγκλωβισμών καθυστερημένων παικτών.
από το ποστ που έχει μπει τίτλος
«Βουτιά» έως 5% στο Χρηματιστήριο 

Υπενθυμίζεται ότι μόνο εντός του Οκτωβρίου ο ΓΔ ενισχύεται συνολικά σε ποσοστό που ξεπερνά το 18%, με μόλις δύο πτωτικές συνεδριάσεις στο «παθητικό» του, ενώ στο ίδιο διάστημα τα κέρδη για τον FTSE Large Cap και τον δείκτη των τραπεζών διαμορφώνονται σε 16,46% και 41,52% αντίστοιχα.  
από το ποστ που έχει μπει τίτλος
"Οπισθοχώρηση" στο Χρηματιστήριο

Τα βασικά.
Έχουν βγει απίστευτα λεφτά τους τελευταίους μήνες, πάνω και σε μετοχές εταιρειών ζόμπυ, που μόνο σε αγορά-ξέφραγο αμπέλι μπορούν να συμβούν. 
Αυτοί που βαφτίζονταν κάποτε κερδοσκόποι συζήτησαν με τους υπουργούς και το πρωθυπουργό ως φερόμενοι επενδυτές, υποκρισία και via Λεώ.
Η μαρίδα έχασε πολλά λεφτά το καλοκαίρι και μόλις που ξεκίνησε να πιστεύει στην ..άνοδο, και αυτή η μαρίδα ..χρειάζεται...
Η τεχνική ανάλυση είδε πλέον νούμερα της επόμενης ..χιλιετηρίδας, εκτός των προ δύο ..αιώνων.

Τέλος, δύο σημεία που χρειάζονται έλεγχο και ερωτήσεις για τον ακριβή τρόπο υπολογισμού
1. Φόρος 70% στα αδήλωτα εισοδήματα, στη Σλοβενία
2. Απαράδεκτα υψηλή η αποτίμηση στα 33 δισεκ των τραπεζών σε συνδυασμό με το Τι συμβαίνει με τα warrants


No comments: