11.7.12

Bullard: Η Fed αμφισβητεί την ευρω-στρατηγική -Οι αγορές "διαλύουν" την ευρωζώνη

Οι χρηματοοικονομικές αγορές «διαλύουν» την ευρωζώνη και οι πιθανότητες να βρεθεί μια λύση στην κρίση χρεών μοιάζουν μακρινές, δήλωσε κορυφαίος κεντρικός τραπεζίτης των ΗΠΑ.
Ο James Bullard, διοικητής της Federal Reserve Bank του Σεντ Λούις, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι κατά την διάρκεια της εβδομαδιαίας επίσκεψής του στην Ευρώπη, αναθεώρησε τις πιθανότητες να μπορέσουν οι Ευρωπαίοι ρυθμιστές να προσφέρουν μια αποφασιστική συμβιβαστική συμφωνία ώστε να λήξει η κρίση.

Μετά το ταξίδι του που είχε στόχο να προσδιορίσει «πόσο χάος υπάρχει στο μέτωπο της χάραξης στρατηγικής», ο κ. Bullard κατέληξε ότι οι πιθανότητες να βρουν λύση τα έθνη της ευρωζώνης «είναι μικρές».

«Οι διεθνείς επενδυτές διαλύουν την Ευρώπη. Είτε φταίνε οι πολιτικοί είτε όχι, πάντως οι διεθνείς επενδυτές διαλύουν την Ευρώπη και μπορεί να έχουν ήδη ολοκληρώσει το έργο τους

http://www.euro2day.gr/news/world/125/articles/712905/ArticleNewsWorld.aspx

________________________________________

Αυτή είναι μια πολύ σημαντική τοποθέτηση
νομίζω περιλαμβάνει τα αρκούντως βασικά και τα συνδέει όλα μαζί

εννοείται πως υπάρχουν βασικές λύσεις, πχ ΕΚΤ, απλά δεν είναι αποδεκτές ομόφωνα, ειδικά από όσους έχουν το καρπούζι

πρόβλεψη: μέχρι και η τελευταία χώρα (που πρέπει) να εισέλθει σε πρόγραμμα λιτότητας, η ΕΚΤ δεν θα κινείται όπως πρέπει, στο δρόμο ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος για τους αδύναμους κρίκους (οχ Ελλάς) - ξέρετε, κάποιες φορές το ατύχημα είναι θανατηφόρο


No comments: