1.11.12

Στη Βουλή η δικογραφία για τη λίστα Λαγκάρντ

Στη Βουλή διαβιβάζουν τη δικογραφία για τη λίστα Λαγκάρντ οι οικονομικοί εισαγγελείς, προκειμένου να διερευνηθούν ενδεχόμενες ευθύνες υπουργών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κ. Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, μετά την έρευνα που διενήργησαν για τη μη αξιοποίηση των στοιχείων με τις καταθέσεις Ελλήνων στην τράπεζα HSBC, κάνουν μια λακωνική αναφορά στο νόμο περί ευθύνης υπουργών και αποστέλλουν, εκτός από τη δικογραφία, ολόκληρη την επίμαχη λίστα.
Εν τω μεταξύ, τον αναδρομικό έλεγχο των λογαριασμών του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη και της συζύγου του Αικατερίνης Πελέκη ζήτησε η επιτροπή Πόθεν Εσχες της Βουλής, καθώς τα ονόματά τους περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ.
Η ύπαρξή τους στη λίστα γνωστοποιήθηκε με επιστολή του κ. Πεπόνη προς την Επιτροπή, στην οποία επισυνάπτονταν στοιχεία λογαριασμού από εκτυπωθέν απόσπασμά της.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η Επιτροπή ομόφωνα έδωσε εντολή στους ορκωτούς λογιστές να υποβάλλουν άμεσα επίσημο πόρισμα πραγματοποιώντας τον προβλεπόμενο από το νόμο 4065/2012 αναδρομικό έλεγχο».
«Μετά την ολοκλήρωση του πορίσματος, η Επιτροπή θα το γνωστοποιήσει στους ενδιαφερόμενους και θα ζητήσει, διευκρινίσεις και εξηγήσεις από αυτούς εντός προθεσμίας 20 ημερών, όπως ο νόμος ορίζει», συμπληρώνεται.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2249029

___________________________________

από τα κλασσικά "ούτε για δραχμή"!!

 η Δικαιοσύνη δεν ερευνά , για διάφορους λόγους, τη λίστα Λαγκάρντ
ο Βαξεβάνης της βάζει μανταλάκια, και η Δικαιοσύνη έρχεται και τον συλλαμβάνει
με την δημοσίευσή της, η Δικαιοσύνη έρχεται και ελέγχει Βουλγαράκη-Πελέκη
επιπλέον, η Δικαιοσύνη στέλνει τη λίστα στη βουλή
τέλος, η Δικαιοσύνη δικάζει σήμερα τον πληροφοριοδότη της!

όπου και να τα πούμε αυτά, απλά θα κουνάνε πάνω κάτω το κεφάλι τους και θα καλέσουν αμέσως τα παιδιά με τις άσπρες μπλούζες

καλή μας τύχη

No comments: