27.3.13

Jumbo: Καταθέσεις 58 εκατ. ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου

Καταθέσεις ύψους  58 εκατ. ευρώ διαθέτει στην Τράπεζα Κύπρου ο Όμιλος  Jumbo όπως ανακοίνωσε σε απάντηση σχετικών ερωτημάτων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
«Η εταιρεία στην Κύπρο διαθέτει στην Τράπεζα Κύπρου καταθέσεις και κεφάλαιο κίνησης περίπου € 58 εκατ. Ο Όμιλος δεν έχει έκθεση σε κινητές αξίες (όπως μετοχές, ομόλογα) ή χρηματοπιστωτικά μέσα των τραπεζών Κύπρου και CPB».
Σύμφωνα με τα ήδη δημοσιευμένα στοιχεία, στο τέλος του πρώτου εξαμήνου, το δίκτυο των καταστημάτων του Ομίλου Jumbo, αριθμούσε 62 καταστήματα, εκ των οποίων τα 51 βρίσκονται στην Ελλάδα, τα 3 στην Κύπρο και τα 8 στη Βουλγαρία.
Οι πωλήσεις του Ομίλου κατά το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης έφτασαν τα  295,39 εκατ. ευρώ από 293,06 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση κατά +0,80%.
Οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρου ανέρχονταν σε € 32 εκατ. και αποτελούσαν το 11% περίπου των πωλήσεων του Ομίλου. Το ανώτερο ποσοστό δεν παρουσίασε διαφοροποίηση από το αντίστοιχο ποσοστό για τη χρήση που έληξε στις 30.06.2012.
Η θυγατρική εταιρεία στην Κύπρο συνεχίζει τη λειτουργία της κανονικά, ωστόσο προ-εκτιμάται ότι ο κύκλος εργασιών της θα επηρεαστεί αρνητικά κατά 20%-25% για το τετράμηνο, που απομένει μέχρι το τέλος της τρέχουσας οικονομικής χρήσης.
Όπως αναφέρει ο όμιλος «σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και να σημειωθεί ιδιαίτερα ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη απόφαση των αρμόδιων αρχών στην Κύπρο σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων».

http://www.newmoney.gr/article/7004/jumbo-katatheseis-58-ekat-eyro-stin-trapeza-kyproy

__________________________________________

ποιος ακριβώς δεν περίμενε κάτι τέτοιο;;;
 


No comments: